Duralex® gehard glas is 2,5 keer sterker dan gewoon glas.
Het is vervaardigd om plotselinge extreme temperaturen van -4°F tot 212°F te weerstaan en is geschikt voor warme of koude vloeistoffen.
Vernoemd naar een oud Frans woord dat 'genesteld' betekent en zoals de naam al aangeeft, zijn deze eenvoudige, ingetogen glazen bedoeld om stapelbaar en gemakkelijk op te bergen. De Duralex® Le Gigogne® Tumbler is een standaard voor Franse moeders die glaswerk verlangen dat gemakkelijk te hanteren, onbreekbaar en vaatwasmachinebestendig is. Extreem duurzaam gehard glas dat bovendien hygiënisch en niet-poreus is. Perfect voor koffie, wijn, sap, parfaits, desserts en meer! Gemaakt in Frankrijk.
SLAG- EN SPAANBESTENDIG, EXTREEM DUURZAAM
Duralex® gehard glas is 2,5 keer sterker dan gewoon glas.
SCHOKBESTENDIG
Duralex® is vervaardigd om plotselinge extreme temperaturen van -4°F tot 212°F te weerstaan en is geschikt voor warme of koude vloeistoffen.
VEILIGHEID
Als het Duralex®-glas door een sterke schok wordt gebroken, breekt het in kleine stukjes, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.
HYGIËNISCH
Niet-poreus Duralex®-glas absorbeert geen vloeistof. Niet giftig glaswerk. Lood- en cadmiumvrij. BPA-vrij.
STAPELBAAR
De Duralex® glazen en kommen zijn stapelbaar voor gemakkelijke en ruimtebesparende opslag.
TOP KWALITEIT
Constante kwaliteitscontrole garandeert uitmuntendheid en ingebouwde duurzaamheid zorgt ervoor dat Duralex®-producten hun uiterlijk vele jaren zullen behouden.
OVENCHEF®
Het OVENCHEF®-assortiment is speciaal ontworpen voor koken in een oven en is gemaakt van versterkt gehard glas dat bestand is tegen een thermische schok van 200°C/392°F
MAGNETRON-, VRIEZER- EN VAATWASSERBESTENDIG
Aanpasbaar modern glaswerk kan rechtstreeks van de vriezer naar de magnetron gaan. Vaatwasserbestendig.
Aanbevelingen voor alle producten. * Gebruik onze producten niet in de oven, behalve ons OVENCHEF®-assortiment, dat braadschalen en schaaltjes omvat. *Gebruik onze producten niet direct boven een vlam. * Stel onze producten niet bloot aan een plotselinge temperatuurverandering van meer dan 130°C/266°F. *Gebruik geen beschadigd of afgebroken product (risico voor de gebruiker). * Vermijd krassen op het oppervlak van de producten.
Reiniging * Wassen voor gebruik. * Week het gerecht gedurende 20 minuten in een sopje. * Gebruik geen metalen sponzen, pads, poeders of schuurmiddelen. * Probeer azijn om hardwatervlekken te verwijderen. Als dit niet werkt, raden we u aan een hardwaterproduct te proberen, LemiShine genaamd, dat verkrijgbaar is bij de plaatselijke supermarkt. Probeer vervolgen